Discussion Closed This discussion was created more than 6 months ago and has been closed. To start a new discussion with a link back to this one, click here.

Animation shows a Single frame only

Please login with a confirmed email address before reporting spam

Hi,

While the movie is being generated, i see all the frames, but while the movie is ebing played subsequently Only one frame is shown.

I am using Multiphase Flow : Phase field : Transient

Please advise me on how to correct this issue. My COMSOL 3.5a is running on Windows 7

2 Replies Last Post 2010年10月15日 GMT-4 下午1:59
COMSOL Moderator

Hello Harish Ganapathy

Your Discussion has gone 30 days without a reply. If you still need help with COMSOL and have an on-subscription license, please visit our Support Center for help.

If you do not hold an on-subscription license, you may find an answer in another Discussion or in the Knowledge Base.


Please login with a confirmed email address before reporting spam

Posted: 10 years ago 2010年10月15日 GMT-4 上午5:11
it should help you.

www.comsol.de/support/updates/comsol35a1/


it should help you. http://www.comsol.de/support/updates/comsol35a1/

Please login with a confirmed email address before reporting spam

Posted: 10 years ago 2010年10月15日 GMT-4 下午1:59
Thanks Akmal.......am in the process of renewing my license so am not able to download the update......once i get my license renewed, ill definitely try it ou..
Thanks Akmal.......am in the process of renewing my license so am not able to download the update......once i get my license renewed, ill definitely try it ou..

Note that while COMSOL employees may participate in the discussion forum, COMSOL® software users who are on-subscription should submit their questions via the Support Center for a more comprehensive response from the Technical Support team.